Ребел Уилсън се нахвърли неудобно на съперничката Мелиса Маккарти -

...
Ребел Уилсън се нахвърли неудобно на съперничката Мелиса Маккарти -
Коментари Харесай

Ребел Уилсън напада съперничката Мелиса Маккарти за причината, поради която е получила ролята на Шаферки вместо нея

Ребел Уилсън се нахвърли неловко на съперничката Мелиса Маккарти - потвърждавайки, че същинската причина съперничещата актриса е получила по-голямата роля в Шаферките вместо нея тъй като беше другарка с кино шефове.

44-годишната австралийска актриса се популяризира като Дебелата Ейми в Pitch Perfect през 2012 година, само че първата й роля в огромен блокбъстър беше година по-рано в комедията Bridesmaids. След като се реалокира в Лос Анджелис, с цел да преследва актьорската си фантазия през 2000-те, Ребел получава ролята във кино лентата единствено няколко години по-късно - само че в началото не се е явила на прослушване за ролята на сестрата на Мат Лукас.

Говорейки на сцената в London Palladium в понеделник вечерта, тя разкри, че в действителност се е явила на прослушване за ролята на радостно нахалната Меган, която беше присъдена на Мелиса. „ Така че в действителност се явих на прослушване за ролята на Мелиса Маккарти и те постоянно щяха да я дадат на Мелиса, тъй като тя беше тяхна другарка “, твърди тя.

Въпреки това,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР