Ребел Уилсън и преди е говорила открито за борбата с

...
Ребел Уилсън и преди е говорила открито за борбата с
Коментари Харесай

Срамува ли се от килограмите си Ребел Уилсън

Ребел Уилсън и преди е говорила намерено за битката с килограмите си и фитнес задачите, които има. И откакто предходната година разкри, че с смяна в метода си на живот е съумяла да смъкна цели 35 кг, завоюва възхищението на мнозина.
 Ребел Уилсън, Рамона Агрума и новината, че двете са дружно
Ребел Уилсън сподели новата си обич

Актрисата е влюбена

Сега обаче Ребел признава, че още веднъж е напълняла и както до момента, не се срами да разяснява по какъв начин наподобява.

В Instagram пост тя споделя, че по време на най-скорошната си отмора с гаджето си Рамона Агрума, е качила три кг. Явно е, че се е възползвала от екстрите на грижливото обслужване в първокласния хотел в Кападокия, където двойката е била отседнала.

А и самата Ребел си признава, че е изгубила всевъзможен самоконтрол. " Но знаете ли какво? Мога да се събудя на следващия ден и да отида на фитнес, да се хидратирам, да хапвам здравословно и да обичам себе си ", добавя тя в описанието към фотографията, на която театралничи в розов бански пред басейн.

И приключва посланието си по още по-вдъхновяващ метод, доказващ още един път какъв брой значимо е да запазим позитивност и целенасоченост:
 Ребел Уилсън и признанията ѝ за полов тормоз
Сексуалният тормоз, на който Ребел Уилсън е била подложена

Актрисата споделя детайлности за неприятна преживелица

" Не оказва помощ да сме неприятни към себе си, само че знам какво е да чувстваш виновност след преяждане. Но в случай че си като мен, просто знай, че ти си повече от само тежестта си - то не те дефинира, дай най-хубавото от себе си да живееш здравословно и не бъди неприятен със себе си. Бъди своята най-хубава версия. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР