Реалностите са, че това не е решение на Конституционни съд.

...
Реалностите са, че това не е решение на Конституционни съд.
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Решението на КС е подарък за рождения ден на Пеевски

" Реалностите са, че това не е решение на Конституционни съд. Това е решение на двама души. Единият се споделя Делян Пеевски, през днешния ден апропо има рожден ден. И това, което направиха през вчерашния ден конституционните съдии беше подарък за рождения му ден. Вторият човек е също доста забавен. Това е шефът на Върховен административен съд - господин Чолаков ", по този начин Ивайло Мирчев разяснява решението на Конституционен съд за анулация на правосъдната промяна пред Българска национална телевизия.

" Те управляват огромна част от конституционните съдии ", добави той.

" Това не е пестник за нас. Това е пестник за конституционните съдии съгласно него и удар против България. Не може да си изясни по какъв начин тези съдии ще го обяснят на децата си. След като Европейски Съюз излезе с коментар, че тези промени са ок и ние ги приветстваме, те са чакани от над 17 години. 17 години се драпа за тези промени, те съумяха да ги " опраскат ". И освен това са " опраскали ", добави Мирчев.

" След " натиска от страна на Пеевски и Чолаков ", сподели още Мирчев, " ние се връщаме към това, каквото си беше. Истинската власт в страната, там, където Пеевски и хората към него, управляват страната са регулаторите ".

По думите му това са КЕВР, Комисия за защита на конкуренцията, които сега " работят по различен метод ".

" Звъни един човек и споделя - опраскваш тази компания. Този го пускаш да работи. Онзи няма да работи ".

Мирчев разяснява и изявленията на Антон Кутев, свързани с помощта, която България оказва на Украйна.

" Моето чувство е, че след опорките на Путин последва някакъв остарял социализъм. Ако желаете да минем към някаква нормалност и защото господин Кутев разяснява оръжието за Украйна, а на мен това ми е тематика. Нека да стане ясно за българското общество. България помощта с оръжия, която оказва на Украйна, е изпратила доста малко. Всичко ни се възвръща като суми от Европейски Съюз и американските фондове " Ивайло Мирчев от " Демократична България ".

По думите му сега Украйна се трансформира в един от най-големите вложители в България. Като цинично дефинира метода, по който се разяснява какво ще бъде обещано на Украйна, откакто в страната ни постъпват големи средства, точно поради нея.

" Тези путинови опорки в действителност да ги приключим, тъй като звучат цинично ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР