Реално изпълнявах функции на председател по време на кампанията на

...
Реално изпълнявах функции на председател по време на кампанията на
Коментари Харесай

Димитър Главчев разкри как Цачева може пак да влезе в парламента

" Реално изпълнявах функционалности на ръководител по време на акцията на госпожа Цачева. Наистина малко по-напрегнато е в този момент под светлините на прожекторите, само че когато започнахме работа се почувствах в свои води. Няма човек, който не би трепнал ". Това описа пред Антон Хекимян новият ръководител на 44-то Народно заседание Димитър Главчев.

" Липсата на Цачева е загуба за парламентаризма. За мен персонално беше огромно наслаждение да работя с нея. Преди да стъпя в служба ми се обади и ми сподели, че мога да разгадавам напълно на нея, което е добър знак ", добави той.

Хекимян напомни, че в случай че Московски още веднъж стане министър, би трябвало Цачева да влезе в Народното събрание, само че Главчев твърди, че към момента не е коментиран този проблем.

" Има доста по-важни тематики от тази за председателството ми. Именно първата точка, която ще предложа по-късно в Народното събрание. Предложението за чуването на министри от служебния кабинет е подписано от всички парламентарни групи. Това е добър старт на 44-то Народно заседание ", разкри новият началник на Народното събрание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР