Реални действия по строителството на Океанариума в парк Езеро може

...
Реални действия по строителството на Океанариума в парк Езеро може
Коментари Харесай

Рестарт на проекта за Океанариума! До дни започва подготовката на терена?

Реални дейности по строителството на Океанариума в парк " Езеро " може да стартират напълно скоро. Това излиза наяве от писмо до общинския съвет и кмета на Бургас на Павел Сатонкин - изпълнителен шеф на " Уотър Атракшънс Къмпани Плюс " АД, откри информация на Burgas24.bg .  

Сатонкин показва какво е свършено от компанията и обявява желанията да се стартира същинската работа по създаване на атракцията. Издадена е банкова гаранция за екологичен в размер на 500 000 лева В началото на октомври е изплатена по сметка на Община Бургас сумата от 60 000 лева, представляваща предварително заплащане на дължимата за 2019 година концесионна такса. От компанията са подготвени дават банкова гаранция или да правят предварително заплащане на дължимите концесионни такси и за всички последващи години за интервала на деяние на концесионния контракт в уговорените в същия периоди.

В момента се работи интензивно по направа на абстрактен план, като от сдружението са получили уверението, че към 15 декември тази година ще имат изходни данни за започване работа по събиране на съгласувания по съответните експлоатационни сдружения. " Предаването на идейния план е контрактувано за 24.12.2018 година Непосредствено при започване на месец януари 2019 година предвиждаме да внесем искане за издаване на Разрешение за градеж на обекта ", се оповестява в писмото. Сатонкин прибавя, че без значение от това най-късно до края на месец ноември 2018 година имат подготвеност да стартират подготвителни работи по почистване на терена и разстилане на депонирани земни маси в концесионната територия, като за задачата имат намерение да слагат краткотрайна ограда и да обезпечат нужната за това строителна техника.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР