Realme ще проведе събитие за представяне на нови продукти на

...
Realme ще проведе събитие за представяне на нови продукти на
Коментари Харесай

Функциите на Realme Buds Air 5 Pro са разкрити

Realme ще организира събитие за показване на нови артикули на 10 май, където ще забележим смарт телефоните от серията Redmi 11 и безжичните слушалки Buds Air 5 Pro. Дизайнът на Buds Air 5 припомня на своя предходник, само че с някои незначителни промени.

Дизайн и характерности на Realme Buds Air 5 Pro

Слушалките към момента имат същата позната форма, както и силиконови накрайници за уши. Кутийката за зареждане резервира продълговатата си форма и LED знака от предходния модел, само че новите слушалки ще поддържат интензивно шумопотискане (ANC).

Освен това, Realme удостовери, че слушалките ще разполагат с HiFi, 3D тримерен звуков резултат за необикновено преживяване и LDAC качество на звука с висока разграничителна дарба.

Спецификации на Realme Buds Air 3

Realme Buds Air 3 бяха пуснати през февруари 2022 година с мощни 10 мм динамични драйвери, които употребяват течен кристал и полимер, с цел да създават ясни вокали и мощен бас. Тези слушалки поддържат Dolby Audio и оферират персонализирани аудио настройки, както и функционалността ANC, която може да понижи шума в околната среда с до 42 dB.

Когато се употребяват без тази функционалност, те могат да обезпечат до 5,5 часа живот на батерията и до 30 часа с кутията за зареждане. Активирането на ANC обаче понижава живота на батерията до към 22 часа. Buds Air 3 също включва режим с ниска инертност от 88 ms за игри, връзка с две устройства, сензорни контроли за диалози и медии и сертифицирана отбрана IPX5 от вода.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР