Реал Сосиедад победи Елче с 2:0 в мач от 26

...
Реал Сосиедад победи Елче с 2:0 в мач от 26
Коментари Харесай

Реал Сосиедад прекъсна негативната серия с победа над аутсайдера Елче

Реал Сосиедад победи Елче с 2:0 в мач от 26 кръг на испанската Ла Лига. Попаденията за баските отбелязаха Такефуса Кубо (48’) и Андер Баренечеа (90’).

През първата част най-чистото състояние беше в 26-ата минута, когато удар на Александър Сьорлот от домакините мина на сантиметри от вратата на Елче.

През втората част обаче Сосиедад материализира превъзходството си с два гола. Първо в 48-ата минута японецът Таке Кудо  бе изведен добре от Давид Силва и откри резултата. В последната минута на мача пък всякаква конспирация завърши. Хосе Анхел от Елче позволи груба неточност, като загуби топката пред наказателното си поле, а влезлият преди няколко минути Андер Баренечеа напредна добре и с обмислен удар направи 2:0.

Така Реал Сосиедад прекъсна отрицателната си серия от шест следващи мача без победа във всички шампионати и е 4-о място, като дръпна с 3 точки на преследвача Бетис. Елче пък остава твърдо на последното място в класирането с едвам 13 точки, като има единствено теоретични шансове за избавление.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР