Реал Сосиедад допусна грешна стъпка и завърши наравно 1:1 в

...
Реал Сосиедад допусна грешна стъпка и завърши наравно 1:1 в
Коментари Харесай

Реал Сосиедад пропусна да оглави Ла Лига

Реал Сосиедад позволи неверна стъпка и приключи наедно 1:1 в гостуването си на последния в класирането на Ла Лига Хетафе в среща от 8-ия кръг. Попаденията бяха дело на Сандро Рамирес в 40-ата минута за домакините и Микел Оярсабал в 68-ата за гостите, като Сосиедад пропуснаха опция да оглавят еднолично класирането поради загубата на Реал Мадрид от през днешния ден.

Хулен Лобете пропиля първия добър късмет за един от двата отбора в 34-ата минута, когато съумя да се освободи в наказателното поле, само че стреля около десния дирек на вратата на Хетафе.

Именно играчите на Мичел съумяха да доближат до попадение в 41-ата минута посредством Сандро Рамирес, който самичък реализира бърза контраофанзива за своя отбор и се разписа за 1:0.

В 56-ата минута Микел Мерино стреля добре от границата на наказателното поле, само че ударът му бе отразен добре от Давид Сория. Десетина минути по-късно обаче Сория не съумя да се откри, когато Андони Горосабел центрира и Микел Оярсабал бе безмилостен за 1:1.

Играчите на Имано Алгуасил можеха да се доберат до победно попадение в добавеното време ан срещата, само че Александър Исак не съумя да се разпише от близко.

Реал Сосиедад е на третото място в класирането със 17 точки от 8 срещи и продължава да мечтае за освен това през този сезон, а за домакините това бе първа точка от началото на акцията и са твърдо на последното място в Ла Лига.

В останалите дуели от Ла Лига, играни днeс, Елче завоюва семейството си на Селта с 1:0, Еспаньол реализира оглушителен триумф вкъщи против Реал Мадрид с 2:1, a Виляреал завоюва на собствен терен с 2:0 против Бетис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР