Реал (Мадрид) записа категорична победа при домакинството си на Галатасарай

...
Реал (Мадрид) записа категорична победа при домакинството си на Галатасарай
Коментари Харесай

Реал разгроми Галатасарай, Родриго с хеттрик и рекорд

Реал (Мадрид) записа безапелационна победа при семейството си на Галатасарай в среща от четвъртия кръг на груповата фаза в Шампионската лига.

" Галактикос " вкараха 6 безответни гола на противника си, като над всички бе младият Родриго, отбелязал хеттрик.

Първите си две попадения в мача той вкара единствено за две минути - сред 5-ата и 7-ата, с което влезе в книгата с върховете на Лигата.

Реал (Мадрид) несъмнено надигра противника си през първото полувреме, като младият футболист на " галактикос " бе на върха на опциите си и показва качества, на които можеха да му завидят и някои от много по-опитните му съотборници.

Той към този момент бе вкарал два гола, още преди да е изтекла седмата минута в дуела.

След 5 минути игра Марсело проби по фланга и центрира, а Родриго засече кълбото в мрежата за 1:0. Само минута и половина по-късно двамата повториха упражнението, като младокът заби топката във вратата на изумените състезатели на съперника, които като че ли не имаха вяра какво се случва.

Агонията за турския състав нямаше край, като след 15 минути игра Реал (Мадрид) получи право да извърши дузпа. Зад топката застана Серхио Рамос, който не сгреши и направи преднината на състава си " класическа ". Ако той бе разрешил на Родриго да извърши удара от бялата точка, младият гений щеше да се трансформира в създател на най-бързия хеттрик в историята на Шампионската лига.

Така или другояче с попаденията си при започване на мача, Родриго записа връх - за най-бързи два гола след старт на дуел в Шампионската лига, от основаването на шампионата насам. В това нареждане не попадат срещите от конкуренцията, когато тя към момента носи името Купа на европейските първенци.

Отново след положителни дейности на Родриго и негова асистенция, Карим Бензема повиши на 4:0 малко преди почивката.

Бензема бе прецизен и 9 минути преди края, а в даденото от съдията продължение Родриго направи хеттрика си факт, с което заслужи място в сърцата на почитателите на " кралския " клуб. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР