Реал Мадрид се класира напред към 1/4-финалите в Шампионската лига,

...
Реал Мадрид се класира напред към 1/4-финалите в Шампионската лига,
Коментари Харесай

Реал Мадрид възкръсна с 30 минути за историята срещу ПСЖ на „Сантиаго Бернабеу“

Реал Мадрид се класира напред към 1/4-финалите в Шампионската лига, откакто реализира величествен поврат от 0:2 в общия резултат до 3:2 в рамките единствено на 30 минути против ПСЖ.

Килиан Мбапе вкара хеттрик, само че единствено едно от попаденията му бе зачетено, защото в другите две имаше засади. И въпреки всичко голът му оказа помощ, с цел да може отборът му да се прибере на почивката с задатък.

В 61' обаче Джанлуиджи Донарума сътвори голяма нелепост, пробвайки се да задържи топката в разиграването на своя тим, макар близкото наличие на Карим Бензема. Италианецът се просна на терена, просейки си нарушаване, само че такова не бе отсъдено и няколко секунди по-късно Винисиус върна към френския си сътрудник, а той бе непогрешим.

Отново Бензема осъществя цялостен поврат петнайсетина минути по-късно, а още с подновяването на играта от центъра кълбото бе извоювано още веднъж, Реал се втурна в офанзива и капитанът на „ кралския клуб “ оформи своя хеттрик.

В оставащите минути Мадрид заигра по този начин, както прилича на един тим от сходна класа, затваряйки постъпите към своята врата и само един удар от пряк-свободен удар на Лионел Меси се приближи до нещо рисково пред вратата на Тибо Куртоа.

Реал Мадрид без подозрение изигра едни от най-силните си 30 минути от началото на сезона, а ПСЖ за поредна година показва неналичието на душeвност в сходни основни моменти.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР