Реал Мадрид представи официално третия си екип за предстоящия сезон

...
Реал Мадрид представи официално третия си екип за предстоящия сезон
Коментари Харесай

Реал Мадрид показа зелени екипи

Реал Мадрид показа публично третия си екип за идния сезон 2019/20, с който ще взе участие в някои от гостуванията.
 Реал изкушава ПСЖ с 90 милиона и Бейл за Неймар
Мадридчани ще бъдат в зелено, а надписите и кантовете са черни. От клуба разкриха, че концепцията за основаването на този екип е " Ти притежаваш бъдещето " и показва софтуерния прогрес и развиване.

Карим Бензема, Лука Модрич, Иско, Марко Асенсио, Марсело и Лукас Васкес бяха измежду футболистите, показали новата екипировка на „ кралския ” клуб. Гащетата са в същия изчистен цвят, както и чорапите. Титулярната фланелка за новия сезон е бяла, а втората е тъмносиня.

Междувременно Реал направи първа подготовка вкъщи след турнето в Съединени американски щати и Канада. Тимът се приготвя за присъединяване в конкуренцията Audi Cup в Мюнхен, където на следващия ден ще срещне Тотнъм в първия полуфинал.

В другия ще се изправят Байерн Мюнхен и Фенербахче. Мачовете са довечера от 19 и 21,30 часа и ще бъдат излъчени по телевизия Ринг.

За първи път това лято в подготовката взеха присъединяване Каземиро, Хамес Родригес и Едер Милитао. Контузии не престават да лекуват Марко Асенсио, Брахим Диас и Ферлан Менди.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР