Реал Мадрид представи най-новата си звезда Килиан Мбапе на запалянковците,

...
Реал Мадрид представи най-новата си звезда Килиан Мбапе на запалянковците,
Коментари Харесай

Реал Мадрид представи Килиан Мбапе

Реал Мадрид показа най-новата си звезда Килиан Мбапе на ентусиастите, които бяха изпълнили стадион " Сантиаго Бернабеу ".

25-годишният нападател мина медицински прегледи, театралничи с екипа с №9 на " белите " и прегледа музея на мадридчани в компанията на клубния президент Флорентино Перес.

" Ще опитам да приказвам на испански. Тук е в действителност необикновено. Мечтал съм извънредно дълго време да играя за Реал Мадрид и в този момент тези фантазии свата действителност. Като щастливо дете съм. Искам да благодаря на президента Перес, че има вяра в мен още от първия ден. Случиха се доста неща, само че в действителност благодаря. Благодарен съм и на всички, които участват тук. Виждам цялото ми семейство тук. Денят е неизразим. Всичко това значи доста за мен. Благодаря на ентусиастите на Реал Мадрид, които ми демонстрират любовта си от много години. Ще дам моя живот за този клуб. Имам и обръщение към децата. Също бях дете като вас. Със пристрастеност и и фантазии можете да постигнете това, което в действителност желаете. Изпълних моята фантазия да играя в най-големия клуб в историята. Няма да не преставам, тъй като напълно скоро ще се разплача ", съобщи на испански Мбапе пред цялостните трибуни на " Сантиаго Бернабеу ".



Голмайсторът направи обиколка на стадиона и изрита десетки футболни топки в публиката.

Президентът на " белите " Флорентино Перес благодаря на Мбапе за жертвите, които е направил, с цел да премине в клуба от испанската столица.

" Благодаря за безусловната обич към Реал Мадрид след извънредно мощния сезон във Франция. Любовта ти към клуба даде опция да преодолееш всички преграда, с цел да станеш футболист на Реал Мадрид. На този стадион ще се случат неща, които са в действителност сложни за пояснение. тези, които носят екипа на Реал Мадрид, в никакъв случай не се отхвърлят. Феновете поддържат тима и са с теб до последно. Килиан, добре пристигнал в твоя дом. Добре пристигнал в Реал Мадрид ", сподели Флорентино Перес при представянето на Мбапе пред почитателите на 15-кратните клубни първенци на Европа.

Френският национал мина в европейския клубен първенец като свободен сътрудник, откакто договорът му с Пари Сен Жермен изтече в края на предишния сезон. Договорът на французина с Реал Мадрид е за пет сезона.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР