Реал Мадрид постигна втората си последователна победа като гост от

...
Реал Мадрид постигна втората си последователна победа като гост от
Коментари Харесай

Страхотен Белингам вдъхнови Реал Мадрид за обрат срещу Алмерия и втори пореден успех в Ла Лига

Реал Мадрид реализира втората си поредна победа като посетител от началото на сезона в испанската Ла Лига, като този път надделя с 3:1 състава на Алмерия.

С триумфа " лос бланкос " разумно оглавиха подреждането в шампионата с цялостен актив от 6 точки, колкото има и съставът на Валенсия, до момента в който " червено-белите " са на последното 20-о място без актив.

Двубоят в южна Испания в съботната вечер въпреки всичко стартира стремително за домакините, които още в 3-ата минута проведоха светкавична контраофанзива, която приключи с центриране на Лукас Робертоне към Серхио Арибас, а последният с глава даде задатък на своя отбор.

Мадридчани стигнаха до изравнителния гол в 19-ата минута, а негов създател стана звездното ново попълнение на отбора Джуд Белингам, за който това бе втори следващ мач, в който той бележи за новия си клуб.

В добавеното време на първата част Тони Кроос прати за повторно топката във вратата на Алмерия с хубаво осъществяване от отдалеченост, само че след това това нахлуване бе анулирано, защото системата ВАР видя нарушаване на Дани Карвахал в малко по-ранна фаза на офанзивата.

Всичко обаче бе изцяло изрядно след тъкмо час игра, когато още веднъж Кроос беше забъркан, доставяйки чудесно центриране за Джуд Белингам, а британския национал с глава осъществя за 2:1, носейки цялостен поврат за състава на Карло Анчелоти.

До края на срещата остана време за Белингам да асистира и на Винисиус Жуниор, който с технично осъществяване от междинна отдалеченост оформи и крайното 3:1 в интерес на Реал Мадрид.

В ранния дуел от съботната стратегия на испанското футболно състезание Реал Сосиедад и Селта Виго не съумяха да се победят и приключиха наедно 1:1 в мач, игран в Сан Себастиан.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР