Реал (Мадрид) отстрани Манчестър Сити от четвъртфиналите на Шампионска лига

...
Реал (Мадрид) отстрани Манчестър Сити от четвъртфиналите на Шампионска лига
Коментари Харесай

Уникална драма! Реал победи Манчестър Сити след дузпи

Реал (Мадрид) в профил Манчестър Сити от четвъртфиналите на Шампионска лига и се класира за полуфиналите на конкуренцията. Първата среща сред двата отбора приключи с 3:3. Двата отбора бяха равностойни от самото начало и двата отбора приключиха 1:1 в постоянното време. Гол не падна и в продълженията и по този начин се стигна до дузпи, в които отборът на Анчелоти беше по-хладнокръвен и завоюва с 4:3.

Реал (Мадрид) поведе в резултата с 1:0 в 12-ата минута. " Кралете " проведоха бърза офанзива и топката попадна в Родриго, който не пропусна да се разпише в опразнената врата.

Манчестър Сити бе на косъм да изравни резултата в 19-ата минута Ерлинг Холанд стреля с глава в наказателното поле на Реал (Мадрид), само че топката се спря в напречната греда. След това Бернардо Силва опитва шанса си, само че топката излезе в навън.

" Гражданите " пропуснаха да отбележат в 36-ата минута. Грийлиш навлезе в наказателното поле на Реал (Мадрид) и насочи изстрел, а топката рикошира в крайници на Антонио Рюдигер, и тя мина настрана от десния непряк дирек на вратата на Лунин.

В първата минута на добавеното време на първата част Фил Фодън стреля от дъгата на наказателното поле на Реал Мадрид, само че над напречната греда в навън.

В 52-ата минута Фил Фодън имаше добра опция да стреля, само че Лунин се намеси и избави.

В 70-ата минута Джак Грийлиш получи прекрасен пас в наказателното поле на " кралете " и стреля от дребен ъгъл, само че Лунин избави.

Манчестър Сити възвърне паритета в 76-ата минута с гол на Кевин Де Бройне, който от близко не пропусна да я вкара във вратата на Андрий Лунин за 1:1.

Стражът на мадричани направи основно избавяне в 78-ата минута. Той отрази доста рисков удар на Кевин Де Бройне от границата на наказателното поле.

В 82-ата минута Де Бройне пропусна страхотна опция. Изстрелът на белгиеца мина над напречната греда.

В постоянните 90 минути срещата приключи 1:1 и се стигна до продължения.

Гражданите сътвориха отлична опция в 99-ата минута. Фил Фодън бе оставен непокрит в наказателното поле на " кралете ", само че не съумя да уцели добре топката и да насочи удар.

Антонио Рюдигер направи доста сериозен пропуск във втората минута на добавеното време на първото продължение. Браим Диас откри Рюдигер, който стреля, само че над напречната греда в навън.

Така голове и през двете продължения не паднаха и се стигна до дузпи, в които Реал (Мадрид) надвиха с 4:3.
 Гуардиола: Мога да приказвам и позитивни неща за Реал (Мадрид)
Гуардиола: Мога да приказвам и позитивни неща за Реал (Мадрид)

" Хората обаче не ми имат вяра "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР