Реал Мадрид отстъпи на Виляреал с 1:2 като гост в

...
Реал Мадрид отстъпи на Виляреал с 1:2 като гост в
Коментари Харесай

Реал започна годината в Ла Лига със загуба от Виляреал

Реал Мадрид отстъпи на Виляреал с 1:2 като посетител в мач от 16-ия кръг на испанската Ла Лига. На " Ла Керамика " " жълтата подводница " потопи първенците на страната и Европа след трагична втора част, в която паднаха и трите попадения .
Жерар Морено (ц) ликува след точното осъществяване на дузпа, потопило първенците.
Йереми Пино даде преднина на домакините в 47-та минута след асистенция на Жерар Морено. Точно час след началото на дуела Кралският клуб възвърне паритета от дузпа, осъществена от дежурния голмайстор Карим Бензема. Най-тежкото наказване във футбола бе отсъдено след дълга инспекция на ВАР и провокира полемики, само че в последна сметка Карло Анчелоти и компания бяха възнаградени с опция да изравнят, която не пропиляха.

Именно от 11-те метра обаче те изгубиха срещата, откакто три минути по-късно Жерар Морено ознаменува мощната си игра с тъкмо осъществяване от бялата точка. До края Реал по този начин и не съумя да се добере до точка и позволи второ проваляне през акцията след тази от Райо Валекано преди тъкмо два месеца. Грешната стъпка на " белия балет " може да бъде употребена от Барселона - двата тима са с еднакъв брой точки, само че каталунците занапред ще гостуват на Атлетико в Мадрид. Виляреал е към този момент пети с 27 пункта, на две от третия Реал Сосиедад.

За Реал следва мач с Валенсия за Суперкупата на Испания в сряда, а по-късно следва аудиенция на Виляреал в 1/8-финалите за Купата на Краля. В шампионата европейските клубни първенци гостуват на Атлетик Билбао, до момента в който за Виляреал гостува на Селта за състезание, преди да одобри Реал за нов конфликт на " Ла Керамика ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР