Реал Мадрид отново излезе начело в класирането на Ла Лига,

...
Реал Мадрид отново излезе начело в класирането на Ла Лига,
Коментари Харесай

Реал Мадрид обърна Лас Палмас и се върна на върха в Ла Лига

Реал Мадрид още веднъж излезе отпред в класирането на Ла Лига, откакто в дуел от 22-ия кръг победи мъчно като посетител с 2:1 състава на Лас Палмас.

На " Естадио Гран Канария " по-интересните обстановки пристигнаха през второто полувреме, като 52-ата минута таман изтичаше, когато прекрасен пробив на Сандро Рамирес отдясно приключи с подаване към Хавиер Муньос и с удар от придвижване юношата на " лос бланкос " наказа някогашния си клуб, давайки преднина на домакините.

Реакцията на мадридчани не закъсня и в 65-ата минута Едуардо Камавинга изведе хитро Винисиус Жуниор в противниковото наказателно поле и бразилецът с диагонален изстрел възвърне равенството, разписвайки се във втори поредна среща от испанското състезание.

Пълният поврат за момчетата на Карло Анчелоти пък стана факт в 84-ата минута, когато Тони Кроос центрира от ъглов удар, а на вярното място се оказа влезлият малко по-рано Орелиан Чуамени, който с глава беше прецизен за крайното 2:1 и по този начин обезпечи на своя отбор пети следващ триумф в Ла Лига.

След тази победа Реал Мадрид към този момент е с актив от 54 точки и още веднъж е водач в подреждането с два пункта повече пред екипа на Жирона, който в утрешния ден гостува на Селта. В същото време Лас Палмас заема 8-ата позиция с 31 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР