Реал Мадрид и Атлетик Билбао играят при резултат 1:0 в

...
Реал Мадрид и Атлетик Билбао играят при резултат 1:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал М - Атлетик Билбао 1:0

Реал Мадрид и Атлетик Билбао играят при резултат 1:0 в отсрочен мач от 9-ия кръг на Ла Лига. Двубоят започва в 22:00 часа и ще може да наблюдавате всичко най-интересно на уеб страницата Gong.bg .

Домакините стартираха нападателно дуелът и притиснаха противника си. В 7-ата минута Карим Бензема насочи рисков изстрел в средата, който бе отразе уверено от Унай Симон.

Пет минути по-късно вратарят на гостите още един път предотврати опаност, откакто се намеси след изстрел на Карим Бензема.

В идващите минути гостите пробваха да отговорят на предизвикването, само че изстрел на Икер Мунаин от директен свободен удар бе блокиран. В 19-ата минута Иняки Уилямс влезе на скорост в наказателното поле, само че си поведе топката с ръка и това не остана неусетно от рефера Исидро Ескудеро. Скоро по-късно груба неточност на Едер Милитао разреши на звездата на баските да изскочи на голова позиция, само че той не се възползва.

В 27-ата минута Атлетик Билбао бе покрай изравнителното попадение, само че Тибо Куртоа отрази изстрел в наказателното поле на Раул Гарсия. Шест минути преди края на първото полувреме Унай Симон още веднъж се намеси решитеолно след рисков изстрел на Тони Кроос.

В 40-ата минута Реал Мадрид откри резултата. Маркос Асенсио стреля от границата на наказатеолното поле, след ковто последва интервенция на вратаря на гостите. Лука Модрич доближи първи до топката и опита изстрел, само че той се трансформира в пас към Карим Бензема, който от близко осъществя.

РЕАЛ М - АТЛЕТИК Б 1:0

СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

РЕАЛ М: Тибо Куртоа, Лукас Васкес, Едер Милитао, Давид Алаба, Ферлан Менди, Каземиро, Тони Кроос, Лука Модрич, Маркос Асенсио, Винисиус, Карим Бензема
Треньор: Карло Анчелоти

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР