Реал Мадрид гостува на Виляреал от 22:00 часа в среща

...
Реал Мадрид гостува на Виляреал от 22:00 часа в среща
Коментари Харесай

Съставите на Виляреал и Реал Мадрид

Реал Мадрид гостува на Виляреал от 22:00 часа в среща от 1/8-финалите в шампионата за Купата на краля. Отборът на Карло Анчелоти е много неуверен в последните си мачове и единствено преди няколко дни отстъпи на безконечния си противник Барселона във финала за Суперкупата на Испания, а наскоро загуби визитата си на Виляреал в Ла Лига и в този момент ще търси реванш против " жълтата подводница ".

В предходния кръг от шампионата Реал се изтеза с четвъртодивизионния Касереньо и завоюва единствено с 1:0 с помощта на гол на Родриго. От своя страна, Виляреал стигна до 1/8-финалите след разгромна победа с 5:1 против Картахена и като цяло се намира в серия от 7 мача без проваляне. Освен това, тимът не загуби нито един от най-скорошните си три мача против " белия балет ". 

В предни позиции за домакините стартира Жерард Морено, на който ще оказват помощ Йереми Пино, Алехандро Баена и Самуел Чъкуезе. В центъра на отбраната след наказване се завръща някогашният футболист на Реал Мадрид Раул Албиол, който ще си партнира с Пау Торес. Двамата в средата на терена са Даниел Парехо и Етиен Капу. Заради травми Кике Сетиен не може да разчита на Джовани Ло Селсо, Алфонсо Педраса и Николас Джаксън. 

Карло Анчелоти прави две промени в състава спрямо мача против Барселона. Начо Карвахал ще е десен бек вместо Даниел Карвахал, а Федерико Валверде влиза вместо Лука Модрич в халфовата линия до Тони Кроос и Едуардо Камавинга. Офанзивното трио оформят Карим Бензема, Родриго и Винисиус Жуниор.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР