Реал Мадрид допусна нова грешка броени дни след триумфа в

...
Реал Мадрид допусна нова грешка броени дни след триумфа в
Коментари Харесай

Анчелоти: Това поражение боли

Реал Мадрид позволи нова неточност броени дни след триумфа в полуфиналите на Купата на краля против Барселона. Този път “белият балет ” отстъпи в турнирен мач против Барселона с 2:3. Старши треньорът на тима - Карло Анчелоти, разяснява, че повода за загубата се крие в неспособността на играчите да задържат контрола над топката.

„ Беше мъчно за нас задържим топката, не успяхме да я спечелим в тяхната половина и не бяхме уравновесени. Това е и повода да допуснем три гола. Всички играчи на по-ниско равнище от нормално. Беше мъчно да поддържаме 100% от мотивацията си, тъй като напъните против Барса ни костваха доста. Това е обикновено, това проваляне боли, само че не обичам да приказвам за обособени хора. Това не трансформира настроението ни за сряда, когато имаме напълно друг мач “, сподели Анчелоти, представен от ESPN.

През идната седмица Реал Мадрид се изправя против Челси в първи 1/4-финален дуел от Шампионската лига. Изходът от конфликта със “сините ” от Лондон ще покаже дали мадридчани този сезон ще могат да се борят за важен трофей.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР