Реал Мадрид детронира след изпълнение на дузпи Манчестър Сити и

...
Реал Мадрид детронира след изпълнение на дузпи Манчестър Сити и
Коментари Харесай

Кралят е мъртъв! Реал съкруши Сити след дузпи!

Реал Мадрид детронира след осъществяване на дузпи Манчестър Сити и по този метод се класира за полуфиналите на Шампионска лига.

В постоянното време и продълженията дуелът на „ Етихад “ приключи 1:1 и по този метод се стигна до осъществяването на дузпи. При тях „ кралете “ се оказаха по точни и завоюваха с 4:3.

Реал Мадрид поведе в резултата с 1:0 в 12-ата минута. " Кралете " проведоха бърза контраофанзива, при която Джуд Белингам получи добър извеждащ пас.



След това британският футболист подаде на Валверде, а той продължи към Винисиус, той центрира към Родриго, който беше изтърван от Кайл Уокър и стреля от близко, само че Едерсон съумя да избави.

След това топката още веднъж попадна в Родриго, който този път не пропусна да се разпише в опразнената врата. 

Манчестър Сити бе доста покрай това да изравни резултата в 19-ата минута. След центриране в наказателното поле на Реал, Ерлинг Холанд стреля с глава, само че топката се спря в напречната греда. След това Бернардо Силва стреля, само че неопределено в навън. 

Манчестър Сити изравни резултата в 76-ата минута. Жереми Доку проби по левия фланг, като този път Белингам не съумя да му се опълчи.

Антонио Рюдигер не съумя да почисти топката, а я заложи на Кевин Де Бройне, който от близко не пропусна да я вкара във вратата на Андрий Лунин. 

В постоянните 90 минути срещата приключи 1:1 и се стигна до продължения. 

Манчестър Сити пропусна доста добра опция в 99-ата минута. Бернардо Силва центрира в наказателното поле на Реал Мадрид, където Фил Фодън бе оставен непокрит, само че не съумя да уцели добре топката и да насочи удар. 

Антонио Рюдигер направи доста сериозен пропуск във втората минута на добавеното време на първото продължение. Браим Диас с добър пас откри в наказателното поле Рюдигер, който стреля, само че над напречната греда в навън. 

Мачът и в продълженията приключи 1:1, по този начин с общ резултат 4:4 от двете срещи, спечелилият от конфликта сред Манчестър Сити и Реал Мадрид трябваше да се реши след осъществяването на дузпи. 



ДУЗПИ:

Хулиан Алварес е прецизен 1:0!

Лука Модрич стреля в десния ъгъл, Едерсон - избави!

Бернардо Силва стреля в средата на вратата, а Лунин очакваше сходно осъществяване и избави!

Джуд Белингам вкара - 1:1!

Втори пропуск за Манчестър Сити! Матео Ковачич стреля в десния ъгъл, Лунин - избави!

Лукас Васкес вкара топката в десния ъгъл - 1:2!

Фил Фодън вкара за 2:2!

Начо Фернандес е вкара, Реал Мадрид води с 3:2!

Едерсон вкара топката в долния десен ъгъл на Лунин - 3:3!

Антонио Рюдигер вкара - 4:3! Реал Мадрид е на полуфинал!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР