Реакциите след въведения задължителен зелен сертификат ескалираха за часове, а

...
Реакциите след въведения задължителен зелен сертификат ескалираха за часове, а
Коментари Харесай

Иво Танев побесня заради зеления сертификат

Реакциите след прелюдия наложителен зелен документ ескалираха за часове, а в обществените мрежи стана напряко парещо от остри реплики и гневни консуматори. Един от тях е Иво Танев! Тв водещият е меко казано гневен от решението, което на процедура склонява към имунизиране. А останалите изпраща "в девета глуха ", както се показват в мрежата.

"Значи, тези които сме преболедували вируса вкъщи, и не сме били в тежест на здравната система, за нашето лекуване не са употребявани средства от Здравната каса, тъй като ние сме си заплатили за лекуването, сме сложени и смачкани в ъгъла??!

В същото време аз разполагам с настоящи проучвания и документ от лаборатория, удостоверяващ прекаран COVID-19 и съществуването на голямо количество антитела, както и всички останали индикатори, свързани с прекаран вирус! Господин мнистър на опазването на здравето, господа специалисти, вие сте цялостен неуспех! Пълен! Това е безконтролно и незаконно незнание! Уважаеми публицисти, вие сте тези, кито в този момент би трябвало да деянията жестокост към това! ", гласи поста на Иво Танев, под който както може да предположите ври и кипи от мнения.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР