РБ Лайпциг получи още един шамар тази седмица. Биковете загубиха

...
РБ Лайпциг получи още един шамар тази седмица. Биковете загубиха
Коментари Харесай

Нов шамар за Лайпциг! Бохум шокира биковете и ги победи у дома

РБ Лайпциг получи още един пестник тази седмица. " Биковете " изгубиха с 0:7 от Манчестър Сити в Шампионската лига, а в този момент отстъпиха с 0:1 при визитата си на Бохум. Срещата беше от 25-ия кръг на Бундеслигата. Единственият гол в мача вкара Ерхан Масович при започване на второто полувреме, като по този начин понижи фрапантно възможностите на възпитаниците на Марко Розе за купата. 

Тимът остава на трето място във краткотрайното класиране с 45 точки, до момента в който Бохум записа втора поредна победа и заема 14-о място с 25 точки. 

През първото полувреме гостите имаха предимство в играта, само че по този начин и не затрудниха Мануел Рийман. В 49-ата минута Такума Асано насочи рисков удар с глава, само че Янис Бласвих съумя да се оправи и избави. Последва безредие в наказателното поле на " биковете ", при което Ерхан Масович прати топката във вратата за 1:0. 

В 61-ата минута Асано насочи нов рисков удар, който мина около гредата. В 81-ата минута домакините желаеха дузпа, откакто Масович падна в наказателното поле при прикосновение с Орбан, само че основният рефер не удовлетвори претенциите им. 

В 84-ата минута Амаду Айдара се озова на стрелкова позоция в наказателното поле, само че ударът му беше блокиран от Масович. В 90-ата минута удар на Емил Форсберг с глава мина около вратата на Рийман. 

Малко по-късно Орбан насочи мощен удар при безредие в наказателното поле, само че вратарят на Бохум още веднъж се оправи. В третата минута на добавеното време на мача удар на Андре Силва срещна гредата. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР