Разярен видинчанин нападна приятеля си по чашка с брадва и

...
Разярен видинчанин нападна приятеля си по чашка с брадва и
Коментари Харесай

Този див Северозапад! Мъж нападна приятеля си с брадва и заплаши да запали семейството му

Разярен видинчанин атакува приятеля си по чашка с секира и заплаши да възпламени фамилията му, научи организация BulNews. Зрелищният екшън се разиграл в събота вечерта в село Иново.
Всичко почнало към 20 часа в селската механа където Т.М. седял и обръщал една по една чашките с Мирослав Казаков. Сладките приказки обаче бързо минали в свада и Т.М. почнал да наскърбява и заплашва Мирослав с думите „ Ще те убия, ще те запаля да гориш като факла - теб и фамилията ти!” По-късно гневният мъж отишъл пред дома на Казаков, който не бил у дома и до момента в който размахвал секира сипел с викове нови закани за палеж. В къщата били две дами, които се ужасили от агресивното държание на скандалджията и незабавно извикали полиция. Когато пристигнали на адреса, униформените заварили солидно почерпения Т.М. още да размахва брадвата и да крещи.
За дейностите си мъжът бил изправен на подсъдимата пейка в районния съд във Видин, където магистратите го глобили със 100 лв.. Причината за лекото наказване е, че Т.М. се разкаял за случилото се и обяснил, че бил под въздействието на алкохола.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР