Разярен строител, избил зъбите на свой опонент, бе наказан сериозно

...
Разярен строител, избил зъбите на свой опонент, бе наказан сериозно
Коментари Харесай

Строител изби зъба на опонент, сега олекна с 5 бона за бабаитлъка си

Разярен строител, избил зъбите на собствен конкурент, бе осъден съществено от магистратите в районния съд в Мездра. Заради агресивното си държание Х.Л.Х. е наказан на пробация, като ще би трябвало да се раздели с към 4 500 лв. разходи по делото и за породени неимуществени вреди. Това заяви BulNews. Кървавият екшън се разиграл по Великден в мездренското село Игнатица. На 12 против 13 април 2015 година Х.Х. от Бусманци, който работи като строител, бил на посетители в селото. Същата нощ към 3 часа пред погледите на десетки очевидци се разразил спор сред него и локалния гражданин И.С.А. Побойникът нападнал с голяма гняв съперника си и му избил един от предните зъби след добре премерено кроше в челюстта. След мелето „ гостенинът “ бил арестуван и против него било заведено дело за нанасяне на междинна телесна щета.

За дейностите си нападателният строител е наказан на една година пробация, като би трябвало да заплати на потърпевшия 25 лв. за имуществени вреди и 2 500 лв. неимуществени такива. На него са присъдени и направените по делото разходи и адвокатски хонорар, в размер на 600 лв., както и 101 лв. държавна такса и над 1 000 лв. други наказателни такси.

Присъдата може да се апелира пред врачанския областен съд от районната прокуратура в Мездра, подсъдимият, юриста на потърпевшия и самия потърпевш.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР