Разярен мъж щурмувал с камъни сградата на Община Пловдив и

...
Разярен мъж щурмувал с камъни сградата на Община Пловдив и
Коментари Харесай

Мъж щурмува кметството в Пловдив с камъни и хляб

Разярен мъж щурмувал с камъни постройката на Община Пловдив и съумял да счупи един от прозорците. Екшънът се е разиграл по обяд в понеделник, а вандалът е бил арестуван от полицията и даден на съд.

Мъжът се споделя Христо, той е без обучение, незает и неженен, оповестява TrafficNews .

Преди да нападна кмеството, той се запасил с камъни от близката градина. После с диви викове почнал да замеря постройката. След като счупил един от прозорците, той метнал вътре и самун и почнал да крещи: „ Яжте, мръсници!”.

Грозната сцена се разиграла пред десетки минувачи и чиновници на администрацията. Веднага била извикана полиция, която задържала Христо.

Той прекарал 24 часа в ареста, след което е бил отведен в Районен съд – Пловдив. Пред магистратите той признал за дейностите си, само че отказал да даде пояснения за претекстовете си.

Поради ниската си социална заплаха, неналичието на престъпни прояви, както и на потърпевши от случая, на Христо е формиран акт за демонстрация на дребно безчинство. Според наредбите на закона, за сходни прояви се планува наказване отнемане от независимост до 15 дни или санкция.

Магистратите обаче демонстрираха състрадание по отношение на Христо и го наказаха единствено с финансова глоба. Размерът е избран в границите на междинния за това обвиняване, а точно 250 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР