Развратна учителка е изнасилила 16-годишен ученик. 30-годишната даскалица била обвинена

...
Развратна учителка е изнасилила 16-годишен ученик. 30-годишната даскалица била обвинена
Коментари Харесай

Учителка изнасили ученик, зарибявала го с голи снимки

Развратна учителка е изнасилила 16-годишен възпитаник. 30-годишната даскалица била упрекната в полово принуждение над нейния възпитаник, само че съумяла да отърве пандиза и да се размине с най-лекото наказване.

Виктория Фаулър се признала за отговорна по две обвинявания за това, че е имала полов контакс със собствен възпитаник. Преподавателката признала, че е имала три полови контакта с момчето през 2023 година, съобщи Daily Star.

Двойката се срещала скрито сред май и август същата година.

Според полицейските отчета учителката пращала и голи фотоси на ученика си.

На фона на това тя получила единствено петгодишна пробация и я записали в Регистъра на половите нарушители. Също по този начин я предиздвикали да се откаже от лиценза си за преподаване.

На дамата от окръг Хоуел, Мисури към този момент е неразрешено да има какъвто и да е контакт без контрол с деца под 18 години като се изключи нейните.

Разследването на мръснишката спекулация почнало през август предходната година, ръководено от шерифската работа на окръг Озарк и шерифската работа на окръг Хауел.

Причината за старт на следствието били фотоси от мобилния телефон на младежа, на които Фаулър е душа.

Когато полицията сгащила дасклката, тя признала, че правила секс с ученика и че имала негови непристойни фотоси на телефона си.

Според закона това се квалифицира като детска порнография.

Фаулър признала, че се е срещала с ученика си три пъти в окръг Хауел сред 4 юли и 1 август. Тя също по този начин признала, че е правила орален секс с него.

В диалог с полицията младежът сподели, че е изпратил на учителката си 20 фотоси на интимните си елементи и за първи път е правил секс с нея на 23 май 2023 година – последно в дома ѝ на 26 август.

Снимка: Adobe Stock

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР