Разводът на Орхан Мурад и Шенай определено не се отразява

...
Разводът на Орхан Мурад и Шенай определено не се отразява
Коментари Харесай

Сузанита публично се подигра на родителите си

 Разводът на Орхан Мурад и Шенай несъмнено не се отразява добре на щерка им Сузанита, която и без друго беше тръгнала по доста неприятен път.

Проблемите в фамилията се отразиха зле на Сузанита и тя наподобява още веднъж е залитнала по неразрешените вещества. Все по-открито декларира, че прави платена обич и не стопира да излага татко си, който има огромна фенска публика и през всичките тези години е спазвал медийно благовъзпитание, написа " Блиц ".

Посред нощите Сузанита стартира да дава отговор на въпроси в персоналния си профил в Инстаграм и направи поредност от бомбастични самопризнания.

" Турски сериали виждам с основни функции Шенай и Орхан Мурад ", подигра се Сузанита на медийните изцепки на родителите си и тяхното решение да се разделят.

Попитаха Сузанита коя вяра изповядва, а тя отвърна: " Извратена ". После съобщи, че като нищо зимата да лежи отново в някоя клиника, намеквайки за проблемите си с опиатите и опитите на профилиран екип да я откаже от пристрастеността й.

Черешката на тортата идва, когато признава, че си пада по платената обич. И на няколко пъти изясни, че парите са водещи при нея, а не любовта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР