Развиващите се страни в съвременния свят стават все по-силни, но

...
Развиващите се страни в съвременния свят стават все по-силни, но
Коментари Харесай

Ли Си: Китай споделя общата съдба с развиващите се страни

„ Развиващите се страни в актуалния свят стават все по-силни, само че в това време някои дружи страни постановат едностранни наказания и разделения, което съществено накърнява законните права, ползи и благоприятни условия на първите “, съобщи в речта си на срещата „ Г-77 + Китай “ в Хавана, китайският представител Ли Си.

По думите му, Г-77 и Китай би трябвало да се придържат към правилата за самостоятелност, убеденост в личните си сили и единение, да следват общочовешките полезности, да упорстват за разрешаване на разликите и разногласията сред страните посредством мирни средства и да пазят дружно международния мир и сигурност.

„ Китай е най-голямата разрастваща се страна и споделя обща орис с огромен брой разрастващи се страни. И без значение какво успее да реализира в развиването си, Китай постоянно ще бъде член на фамилията на разрастващите се страни. Ние сме подготвени да работим с членовете на Г-77, с цел да увеличим оптимално успеваемостта на публичните богатства като самодейността „ Един пояс, веднъж “, да разгадаем проблемите на развиването, да построи общественост със споделена орис в световния Юг и да създадем нова епоха на общ разцвет “, добави още Ли Си, представен от .
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР