Развитите страни вече имат 4 завидно ефективни и завидно безопасни

...
Развитите страни вече имат 4 завидно ефективни и завидно безопасни
Коментари Харесай

Наш епидемиолог и преподавател в Оксфорд: Омоталите се в глупост ще умират и ще търпят ограничения заради COVID-19

" Развитите страни към този момент имат 4 забележително ефикасни и забележително безвредни ваксини разполагаем, от ден на ден в изобилни количества. Нещата към този момент са доста елементарни. Която страна успее да провежда високо имунизационно покритие измежду жителите си, ще се радва на свободен живот, работеща стопанска система и разцвет. Тези, които са се омотали във подправени вести, тайни теории, незнание и елементарна нелепост ще боледуват, ще умират, ще не престават да търпят ограничавания, ще губят парите си, бизнеса си и работата си ". Това споделя епидемилогът Петър Марков в персоналния си профил във Facebook.
Д-р Марков написа прочувствените думи, до момента в който прави съпоставяне в графики за смъртността от COVID-19 във Англия и Израел. Числата са красноречиви - смъртността непрекъснато понижава, към този момент и във Англия има ден с 0 смъртни случая поради ковид, което в Израел си стана от дълго време наклонност - а английският триумф е на фона на все по-упоритото разпространяване на индийския вид на ковид B.1.617.2, който измества английският вид B.1.1.7 като преобладаващ на Острова.
 Русия като България - имунизацията против ковид става все по-хлабава Русия като България - имунизацията против ковид става все по-хлабава
Русия първа в света започва всеобща имунизационна акция против ковид. Но в този момент изостава. Желаещите да се имунизират став...
" Все още има късмет до есента България да се приближи до първата категория страни, само че няма да ни падне от небето - би трябвало крепко да стъпим на педала ", прибавя Марков, който е и.
Към момента, процентът на имунизирани против ковид с две дози ваксина във Англия и в България е с към 4 пъти разлика - нашата страна е най-назад в Европейски Съюз по брой имунизирани и към този момент има заплаха да бракуваме ваксини.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР