Развитието на електроразпределителната мрежа в област Ловеч и подобренията в

...
Развитието на електроразпределителната мрежа в област Ловеч и подобренията в
Коментари Харесай

Електрохолд представи плановете си за област Ловеч

Развитието на електроразпределителната мрежа в област Ловеч и подобренията в обслужването вследствие на дигитализирането на услугите бяха съществени тематики на среща на управлението на Електрохолд, до неотдавна ЧЕЗ, с локалните управляващи от региона. Домакин на работното съвещание беше регионалният шеф Виктор Стойчев. На него участваха кметове на общини и техни представители от цялата област.

На срещата управлението на Електрохолд показа новите имена на фирмите от групата и техните цели, измежду които акцент е електронното обслужване. В момента са цифровизирани над 80% от услугите на снабдителната компания Електрохолд Продажби и над 90% от услугите на разпределителното сдружение ЕРМ Запад.

„ Местните управляващи остават наш основен сътрудник в осъществяване на нашата задача да осигуряваме сила, да влагаме стабилно и да подобряваме качеството на живот, “ сподели Карел Крал, основен изпълнителен шеф на групата Електрохолд.

Операторът на електроразпределителната мрежа ЕРМ Запад, до неотдавна ЧЕЗ Разпределение, разгласи, че през 2022 година ще влага в област Ловеч 2.37 млн. лв., като средствата ще бъдат вложени главно в реорганизация на мрежите ниско напрежение и създаване на нови уреди. Сред по-големите капиталови планове са модернизацията на основна станция „ Беглеж “, в която ще се вложи четвърт милион. Близо половин милион ще бъдат вложени в присъединение на нови клиенти.

По време на срещата страните подписаха Споразумение за партньорство с оглед подкрепяне сполучливото осъществяване на политиките и плановете в полза на жителите на региона.

Срещата в Ловеч е част от серия срещи на управлението на Електрохолд с представители на локалните управляващи в Западна България. Събитията са част от политиката на групата за открита, дейна и диалогична връзка с кметовете на общини и регионалните шефове на територията, която обслужва.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР