Развълнувайки някои пера на PGA Tour, Фил Микелсън открито заяви,

...
Развълнувайки някои пера на PGA Tour, Фил Микелсън открито заяви,
Коментари Харесай

Фил Микелсън рискува негативна реакция на PGA Tour със странни коментари за LIV Golf

Развълнувайки някои пера на PGA Tour, Фил Микелсън намерено съобщи, че желае LIV Golf да бъде гравирано като негово „ завещание “.

Легендата на голфа е измежду голям брой видни персони, които напуснаха PGA Tour, с цел да подпишат рентабилен контракт с LIV Golf, следвайки стъпките на Саудитска Арабия в света на голфа през 2022 година Преди да промени верността си, Микелсън означи впечатляващ брой от 45 турнирни триумфа в PGA Tour. И въпреки всичко, това е вдигащата вежди договорка от £155 милиона с подкрепения от Саудитския обществен капиталов фонд LIV Golf tour, върху която той насилствено подпечата подписа си.

Дори с толкоз сполучлива кариера зад тила си, 53-годишният голфърът счита, че желае да бъде увековечен посредством последните си старания. Изразявайки очакванията си пред подкаста Fairway to Heaven, Микелсън съобщи: „ Е, имам поради, че се надявам LIV Golf и да помогнем за достигането на играта до по-млада аудитория, да помогнем за достигането на играта до по-млади играчи и да им предоставим инфр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР