Разузнавателните служби на Турция и няколко балкански държави работят заедно

...
Разузнавателните служби на Турция и няколко балкански държави работят заедно
Коментари Харесай

Балкански разузнавания докладват: Готви се покушение срещу Ердоган

Разузнавателните служби на Турция и няколко балкански страни работят дружно по следствие на информацията за това, че група лица от турски генезис приготвят нападение против президента на Турция Ердоган.

Това заяви турския канал TRT, базирайки се на източници от службите за сигурност.
Тази информация се появяви в навечерието на еднодневното работно посещаване на Ердоган в Босна и Херцеговина, което би трябвало да се организира през днешния ден.

Отбелязва се, че тези сведения са постъпили от живеещи в Скопие турци, които са ги съобщили в локалната разследваща работа, а по-късно са били препредадени на турското разузнаване. Засега няма сведения за времето, мястото и метода, по който се възнамерява да бъде осъществен атентатът.

Информацията за възможната подготовка на нападение против Ердоган разяснява и вицепремиерът на Турция Бекир Боздаг:

" Ние знаем, че има кръгове, които са обезпокоени от това, че нашият водач е толкоз мощен. Затова и те желаят да го унищожат. Съобщения за подготвяни атентати против Ердоган се появяват непрекъснато. Президентът ни не е човек, който ще се уплаши от сходни заплахти, нито пък те ще го накарат да се отклони от пътя си. Тези, които до момента не са могли да схванат това, са просто простаци. Ердоган ще продължи своя път благодарение на Аллах, под неговата отбрана и с молитвите на нашия народ ", написа в Туитър Боздаг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР