Разумен политически ход в ситуацията след изборите би било правителство

...
Разумен политически ход в ситуацията след изборите би било правителство
Коментари Харесай

Яница Петкова, социолог: Възможно е да се състави програмно правителство за определено време

Разумен политически ход в обстановката след изборите би било държавно управление с избрана стратегия за избран времеви интервал. Това предвижда социологът Яница Петкова от „ Галъп Интернешънъл “ в студиото на Euronews Bulgaria. Според нея е ясно, че тези министри ще извършват задания, заложени от политическите партии, само че значимото е да взимат ефикасни решения. Петкова счита, че две са поръчките за балансьор в новото Народно събрание - " Демократична България " и " Български напредък ".

 
Виждаме и безмълвие измежду част от партиите. Може би се мисли проект. Със сигурност се водят диалози сред партиите - настрана от това, което чуваме. До огромна степен това, което следим сега, е изчакване – всеки изчаква, с цел да види по какъв начин ще реагира другия, с цел да може да предложи някаква съответна позиция.
„ Проблемът беше, че доста тежки думи бяха изговорени по време на акцията, а и в края на последния постоянен парламент. Много мъчно ще бъдат преодолени тези тежки думи “, сподели още Петкова.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР