Разумът казва: както ни подреди народът - вече за 5-и

...
Разумът казва: както ни подреди народът - вече за 5-и
Коментари Харесай

Борисов: Разумът казва да има стабилна евроатлантическа коалиция

„ Разумът споделя: както ни подреди народът - към този момент за 5-и път, би трябвало да се направи постоянна коалиция сред евроатлантически партии, с цел да се сформира държавно управление. “ Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна среща в Кърджали.

По думите му, без ГЕРБ не може да има държавно управление в идващия парламент:

„ Приемаме, вършат държавно управление без нас, държавно управление на малцинството - кой ще ни накара да им приемем бюджета? Отсега ви споделям, че държавно управление без ГЕРБ няма да може да се направи. Докато не видя казаното от Асен Василев надземно метро сред Казанлък и Стара Загора като пари, вкарани в бюджета, няма да го приема! А към техните обещания ще прибавя околовръстните на София, Хасково, Кърджали, Пазардик. Питам, по какъв начин ще работят по този метод, за какво лъжат гласоподавателите, по какъв начин ще направя кворум? “

„ Докладът на Съединени американски щати споделя, че те са правили закононарушения по работа, има най-малко 4 члена в Наказателния закон за тези закононарушения. “ – добави той.

„ Ако " Промяната " имаха малко ум, щяха да надградят направеното. Пътя на влизане в Кърджали е призрачен. Когато за първи път станах министър председател, бяха създали Огледалото /Водното огледало, бел. ред./, само че не го бяха платили. Ние ги платихме, над 100 млн. лева След това - пазар, по-късно - стадион, след това и тима финансирахме. Ако не бяха " Промяната ", щяхте да имате и баскетболна зала. Помните ли ОЦК когато не плащаше, вечерта отворих системата, с цел да платим заплатите. Половин час мога да изреждам заводите, които открихме тук. Оставихме парите да се направи Оценка на въздействието върху околната среда, и в този момент щеше да е готово Околовръстното.
Никой не попита по какъв начин се финансира лидерът на листата на Политическа партия и Демократична България тук Атанас Атанасов? Как се финансират? Много ясно - през " Нексо ". Пеевски го няма, май има други олигарси към този момент да дърпат конците, добави Борисов. Хубави или неприятни, когато сме правили неща за смесените региони, Караянчева предупреждаваше, че Движение за права и свободи щели да се хвалят. Хубаво или неприятно, най-малко нещо се правеше. А в този момент, с тези от ПП-ДБ, с какво да се надпреварваме в направеното, попита водачът на ГЕРБ. “ – сподели още водачът на ГЕРБ.

„ От Освобождението тука не беше правена черква и манастир, Перперикон не беше пипан. Училищата, гимназиите, селскостопанската гимназия 16 милиона дадохме, това е общ резултат. Понеже видях на Движение за права и свободи слогана за разговор, ето, имали сме с Движение за права и свободи потребен разговор - правили сме го, с цел да имат хората добър живот. “ – уточни той.

„ За две години освен нищо не са създали, - обраха хората с по 1 лев на литър бензин или нафта. Хората две години търпяха. Сега същите пари се обират през веригите за храни, в този момент готвят налог за бизнеса, - това е поради мълчанието и страха на медиите, тъй като те мълчаха. И по тази причина се събраха 7 партии против нас, тъй като видяха, че ще ги пребием с разлика, по тази причина почнаха да се събират да създадат нещо.
Само хора, които нямат никакво действително отношение към ръководство на страната, по този начин и не се научиха по какъв начин се ръководи страната. Да приемем, че социолозите са прави и имаме към половин % разлика - " Промяната " са в цялостна изолираност, тъй като не могат с Движение за права и свободи, не могат с Възраждане, с Българска социалистическа партия не могат. А ние сме с всички. “ – продължи Борисов.

„ Искам да сте сигурни в нас всеки ден, до момента съм обиколил България, създали сме неточности, поправяме си ги. Важно е етническата приемливост да я пазим като зеницата на към си, по тази причина и за първи път български мохамеданин беше началник на Народното събрание (Вежди Рашидов, бел.ред.) “ – увери той. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР