Разтревожен съсед е сигнализирал полицията заради писъци в съседен апартамент.

...
Разтревожен съсед е сигнализирал полицията заради писъци в съседен апартамент.
Коментари Харесай

Полиция пред врата на двойка заради шумен секс

Разтревожен комшия е алармирал полицията поради писъци в прилежащ апартамент. Любопитният случай е от Германия, град Валтерсхаузен, където органите на реда незабавно пристигнали на място, с цел да ревизират сигнала.

Полицаите се изненадали доста, когато пристигнали на мястото и открили протичащото се. Оказало се, че двойка се забавлявали по-шумно. Видимо изтощените участници в любовните занимания дали обещание на служителите на реда да са по-тихи.

Органите на реда успокоили и будния комшия, че не се касае за закононарушение или нещо притеснително, а за двойка, която се е отдала на пристрастеността.

Забавният случай провокира вълна от мнения майтапи по случая.

Преди години сходна вест също обиколи онлайн пространството, като комшия е подал сигнал, че жена от жилището до него крещяла 40 минути. Подозирали домашно принуждение, което е повода да се потърси подпомагане от полицията. Отново отзовалите се еднообразен се натъкнали на по-различен случай, само че се наложило да разбият вратата, защото на почукванията никой не реагирал, а писъците продължавали. Полицаите нахлули вътре с извадени оръжия и разкрили, че двойка се е отдала на шумни милувки.

Някои даже припомниха различен случай също от Германия, само че от 2019-та година, когато не един, а мнозина поданици на град Аугсбург звънели в полицията, с цел да подадат сигнал за гръмък секс между… таралежи.

Източник: lupa.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР