Разтърсващ разказ за трагичната съдбата на своя баща сподели в

...
Разтърсващ разказ за трагичната съдбата на своя баща сподели в
Коментари Харесай

Рапърът Енчев избухна: Вие, боклуци, убихте моя баща!

Разтърсващ роман за трагичната ориста на своя татко показа в обществените мрежи известният рапър Георги Енчев от дуото Румънеца и Енчев. Човекът си е отишъл от този свят преди към две седмици, а синът няколко дни по-късно синът описа за нещастията, които съгласно него са довели до гибелта му. Той упреква за нея бизнеса, банките и лекарите. „ Вие, отпадъци, убихте моя татко! ”, несклоняем рапърът, който до този миг постоянно е показвал пред хората само своята положителна страна.

Бащата на Енчев е имал тежък живот, излиза наяве едвам в този момент, след гибелта му. Той се опитал да развива бизнес с произвеждане на мляко, който обаче се провалил, когато компанията, на която продавал продукцията си, престанала да я изкупува. Заради огромния си заем индивидът изгубил цялото си имущество, след това развил диабет, а неотдавна бил признат в „ Пирогов ”. Според сина, той не е получил съответна помощ в лечебното заведение и по тази причина си е отишъл. „ Татко си отиде, без да мога да прегърна най-хубавия и благ човек, който съм срещал, без да можем да се сбогуваме! От месеци все се канех да излезем някъде единствено двамата, по мъжки, да му кажа какъв брой го обичам и да му благодаря за всичко, че ме отгледа и възпита, че продължава да ми оказва помощ и да се грижи за внуците! И в този момент държа един лист хартия с печата на общината! Не бъдете такива простаци като мен, в случай че обичате някой, му го кажете незабавно и всеки ден, направете нещо благо за него, до момента в който можете! После е единствено една неописуема болежка! ”, споделя Енчев в обществените мрежи на 9 юни.
Дни по-късно рапърът разказва и събитията, довели до гибелта на татко му. „ Днес изпратихме баща и сърцето ми е цялостно с болежка и яд, като доста желая да „ благодаря ” на една група субекти, които имаха решителен принос баща да се разболее и да го няма!

Искам да „ благодаря ” на шефа на „ Сердика ”-Добрич, който преди много години спря без причина да заплаща млякото на баща , който имаше плантация, като по този метод заемът му стана дължим и в следствие му взеха всичко. Същият този мега необут несъмнено мутрее с черната си „ Г ” класа, а баща се разболя и го няма! Благодаря ти, мутро!

Благодаря на Насърчителна банка, в този момент ББР - Българска банка за развиване, която му отпусна 150 000 лв. заем с 30 000 лв. подкуп за банкерчето . Татко не си купи скъпи коли, а 60 крави от Австрия - бях дете и му превеждах от немски! Когато мутрата от „ Сердика ” спря да му заплаща млякото, същата НАСЪРЧИТЕЛНА банка, вместо да помогне на един почтен български земеделец, го доубива, като завежда дело целия заем да се върне до 2 месеца. Банката след това подкупва добричкия юрист на баща, който не апелира изфабрикувана втора оценка на имуществото му и по този начин за заем 150 000 лв. минус 30 бона рушвет банката прибра 20 декара стопанство в Добрич с 3 здания вътре, трактор, комбайн, два жилището и евентуално и всичко в стопанството! Взеха му и колата и остана да дължи 50 000 лв.. Вие преценете заслужено ли е! Българско правораздаване, българска реалност! Аз бях 18 години, нищо не можех да направя. Това е ББР - банката, която сякаш подкрепяла българския бизнес.
Да, баща се разболя от диабет. Човек, учтив в предишния морал, не можа да преживее всичките мръсотии, които му сервира прехода! Приятелите му ще потвърдят, а той имаше повече другари в сравнение с номера аз имам в телефона си! Всички го обичаха!

„ Благодаря ” на псевдо лекарите в „ Пирогов ” – незабавната болница, когато предишния декември го заведох в безпомощно положение, 20 минути стояхме на входа, без никой да ни обърне внимание, откакто започнах да крещя за доктор, излезе една мърша с очила и взе да ме пита какво му било кръвното, а той се изкривил, не може да приказва, трепери, на умиралка, една друга в различен кабинет вика: „ К`во ми го водите, той се изпуснал! ” И това се назовава незабавна помощ?! Това са лекари, нищо хуманно, нищо незабавно! Тате, елементарни ми за думите, само че тази страна, която толкоз обичаше, не се погрижи за теб с 395 лв. пенсия, щото били изгубени документите от комунизма, доказващи правото ти на естествена пенсия! След 2 седмици лекуване в „ Пирогов ” се оказва, че никой не си е направил труда да направи скенер и да се види, че баща е претърпял лек инсулт, което след това води до втори, гибелен, тъй като по този начин наречените лекари не им пука! За тях е следващият старец, който му е време да разчисти терена! Водиш човек в безпомощно положение и „ Пирогов ” за 2 седмици не откриват инсулт и не се вземат никакви ограничения!

Всички вие, отпадъци, убихте моя татко, той се споделя Енчо Енчев и е популярен, тъй като беше почтен, трудолюбив и огромна душа даже с непознатите, не като вас, измекяри! Господ вижда! ”, написа прочувствено Георги Енчев в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР