Разстоянието няма значение, когато си Кристиано Роналдо. Португалската суперзвезда се

...
Разстоянието няма значение, когато си Кристиано Роналдо. Португалската суперзвезда се
Коментари Харесай

Джорджина Родригес без Роналдо на 30-я си рожден ден

Разстоянието няма значение, когато си Кристиано Роналдо. Португалската суперзвезда се приготвя за един от най-големите си мачове за сезона в четвъртък, 1 февруари. Но макар натоварения си график, капитанът на Ал Насър се погрижи да отдели време, с цел да направи сърдечен жест към дългогодишната си партньорка Джорджина Родригес, която отпразнува 30-ия си рожден ден преди броени дни.

В момента Джорджина е на Малдивите, където отбелязва своя празник в компанията на другари и фамилията си. Очаква се тя да се върне в Рияд през идващите дни, за да подкрепи Кристиано, защото е един от най-големите му поддръжници по време на футболните му изяви.

Воденият от Кристиано Роналдо Ал Насър има огромен мач пред себе си, като тимът ще се изправи против Интер Маями на Лионел Меси в Сезонната купа на Рияд на 1 февруари.

Но до момента в който това се случи, от качените фотоси на инфлуенсърката в Instagram разбираме, че въпреки и без Роналдо, тя откровено се забавлява по врема на рождения си ден и на това райско място, до момента в който се къпе в кристалните води на Индийския океан. Въпреки че е на близо 4000 км от дългогодишната си половинка, Кристиано Роналдо се погрижи тя да се почувства специфична. Джорджина сподели поздрава за рождения си ден от страна на футболиста, като беше забелязана да държи голям букет от рози, до момента в който беседва с капитана на Ал Насър на великански екран на проектор.

Заедно с поздрава, Джорджина сподели и фотоси от пътуването си до Малдивите. Виждаме инфлуенсърката на плажа дружно с щерка си. Партньорката на Кристиано също беше хазаин на празнична вечеря по-късно вечерта с някои от нейните близки другари и фамилията. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР