Разследващият журналист Христо Грозев с ексклузивен коментар за катастрофата, в

...
Разследващият журналист Христо Грозев с ексклузивен коментар за катастрофата, в
Коментари Харесай

Няма случай, в който Путин да нарече някого предател, и да няма опит за ликвидиране

Разследващият публицист Христо Грозев с извънреден коментар за злополуката, в която почина Евгений Пригожин. „ Няма случай, в който Путин да назова някого изменник, или съветското управление, или руското управление, и да няма опит за очистване ”, безапелационен е Грозев.

Преди дни той съобщи, че до края на годината или основателят на военното формирование „ Вагнер ” ще бъде погубен, или следва нов опит за прелом в Русия. „ Това не е екстрасенска дарба. Това е просто следене на съветската история и на това, което ми споделят източници от организацията на Пригожин ”, разяснява проверяващият публицист.



Според Грозев занапред ще излизат голям брой версии от „ съветските пропагандни канали ”. „ На този стадий има две версии. Първата е от очевидци, които оповестяват за два гърмежа, тъкмо преди да падне самолетът. Другата версия е, че въпреки всичко е имало заложена бомба в самолета. Не изключват вероятността съветската пропагандна машина през днешния ден да пусне версията, че това е било украинска терористична офанзива, в което няма никакъв смисъл, тъй като, в случай че Украйна можеше да смъкна самолета на Пригожин, щеше да го направи тогава, когато той атакуваше много ефикасно украинските войски ”, сподели още журналистът в ефира на " Нова ".

По думите на Христо Грозев президентът на Русия е трябвало да ликвидира шефа на „ Вагнер ”, тъй като ръководи страната както се ръководи наркомафия. „ Ако си главатар на мафията, само че позволиш някой да хвърли ръкавица към твоята власт, без да го унищожаваш по-късно, значи си никой ”, уточни той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР