Разследващите работят по версията за трудова злополука във връзка със

...
Разследващите работят по версията за трудова злополука във връзка със
Коментари Харесай

Разследват трудов инцидент по повод смъртта на охранител в парламента

Разследващите работят по версията за трудова акцидент във връзка със гибелта на охранител в шахта в новата постройка на Народното събрание.
 Мистериозна гибел на охранител в Партийния дом
За инцидента близките на починалия 25-годишен Даниел Тасев изпратиха писма до медиите със апел казусът да бъде огласен. Близките на Даниел се тормозят, че се прави опит случаят да бъде потулен.

„ Научих за случая на 7 юли, събота. Той отиде на работа на 6 юли, а на идващия ден ние се усъмнихме, че нещо не е наред, тъй като телефоните му даваха свободно, а той не отговаряше. Свързахме се с неговия шеф и той даде обещание да ревизира какво е станало. Когато отиват на място, го намират паднал в шахта. Ние обаче не знаем нито в какъв брой часа това е станало, нито по кое време са го намерили. И до този миг нямаме информация къде е закаран натрупа. Никой от полицията не ни е уведомил ”, изясни пред Нова тв Катя Величкова, вуйна на починалото момче.

Тя описа, че Даниел работил на този обект единствено нощни смени. Инцидентът е станала, когато той е бил самичък на промяна. 

" Всико е допустимо в тази страна да се потули. Всеки ден стават такива неща. И все се оказва, че е трудова акцидент или се е схвърлил ", разяснява лелята на починалото момче.  

Бащата и братът на момчето обявиха, че желаят истината да излезе нескрито. До момента те не били позволени на мястото на случая.

Братът на починалия сподели, че брат му е бил добър човещ. " Дори някой да му се заяде, брат ми ще му се усмихне. Той беше най-лъчезарното момче ", сподели той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР