Разследващите проверяват и дали някой не е бутнал Светлин Димитров-Хлебарката

...
Разследващите проверяват и дали някой не е бутнал Светлин Димитров-Хлебарката
Коментари Харесай

Паднал или бутнат! Прокуратурата проверява и дали някой не е „помогнал“ на Светлин Хлебарката да полети в „Невестина пропаст“ във врачанския Балкан

Разследващите ревизират и дали някой не е бутнал Светлин Димитров-Хлебарката в „ Невестина бездна “ във врачанския Балкан, научи организация BulNews.
Това излиза наяве от формалното известие на Министерство на вътрешните работи за трагичния случай от вторник следобяд, когато 38-годишният врачанин падна в дупка, която се намира близо до почивната станция на АЕЦ “Козлодуй “.
За нелепият случай заяви първо организация BulNews.



Вчера от полицията оповестиха, че е формирано досъдебно произвеждане по член 315 от Наказателния кодекс. Това значи, че наблюдаващият прокурор има опция да подреди на дознателя да събира доказателства по всички версии, в това число и за ликвидиране. Държавното обвиняване не изключва вероятността Светлин Хлебарката преднамерено да е бутнат в пропастта и по тази причина е допустимо през идващите дни шефът на охранителната компания „ Елит тийм секюрити “ Тихомир Иванов /на снимката/да бъде качен на детектора на лъжата. Само по този начин може да бъде изчистена теорията за вероятно негово присъединяване при рухването на неговия другар. Охранителният необут е единственият присъстващ на случая и на този стадий неговият статут в досъдебното произвеждане е на очевидец, само че това бързо може да бъде променено.
В същото време часове след нещастието Тихомир Иванов разгласява мистериозен пост в своя профил във фейсбук:
Защо не ти споделих не, за какво не те стопирах?!
Тази твоя волност! Защо,защо не съумях да ти оказа помощ? Все още си пред очите ми! Поклон приятелю,този път не съумях да те предпазя!
Днес загубихме един същински правилен другар,колега и татко.
Поклон пред паметта ти,Светли!
Завинаги ще си в нашите сърца!
Любопитство провокират думите „ този път не съумях да те предпазя “. Не излиза наяве дали и различен път охранителният необут е спасявал живота на своя чиновник или става въпрос за нещо друго.
Към необикновената гибел на Светлин Хлебарката има огромен публичен интерес и по тази причина проверяващите органи е добре бързо да изчистят всички версии, с цел да се спре разпространяването на разнообразни тайни теории.
Погребението на 58-годишния врачанин ще бъде през днешния ден от 13.30 часа в Стария гробищен парк във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР