Разследващи от Шесто РУ изясняват обстоятелствата около скандал с пострадал

...
Разследващи от Шесто РУ изясняват обстоятелствата около скандал с пострадал
Коментари Харесай

След скандал: Мъж намушка с нож опонент в Пловдив

Разследващи от Шесто районно управление (на МВР) обясняват събитията към скандал с потърпевш на 20 февруари в Пловдив, оповестиха от полицията.

Досъдебното произвеждане се води под наблюдаване на окръжната прокуратура. След получен сигнал екип на районното ръководство бил ориентиран към площадка за разхождане на домашни любимци в квартал „ Изгрев “.

Според първичните данни двама мъже се скарали и единият пробол съперника си с нож. С кола за спешна помощ потърпевшият е превозен в болница за оказване на незабавна здравна помощ.

След подхванатите бързи оперативни и издирвателни дейности малко по-късно е арестуван нападателят.  При различен случай - асеновградчанин е в болница след пиянско сборичкване в петък.

По предварителни данни 39-годишен мъж се скарал пред адреса си със собствен комшия на 58 години. И двамата били под влияние на алкохол, а в прерасналата физическа разпра посред им по-младият получил телесна щета.

Той е настанен за лекуване в здравно заведение в регионалния град. Опонентът му е отведен за едно денонощие в полицейския арест. Срещу него е формирано бързо произвеждане.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР