Разследване установи, че смъртта на г-н Айенгар, който е взел

...
Разследване установи, че смъртта на г-н Айенгар, който е взел
Коментари Харесай

Дилър на наркотици, наричащ себе си фармацевт, вкаран в затвора след смъртта на студента от Кеймбриджкия университет Кешава Айенгар

Разследване откри, че гибелта на господин Айенгар, който е взел свръхдоза медикаменти срещу тревога, е обвързвана с опиати.

Полицията сподели, че не е допустимо да се потвърди, че дейностите на Браун са предизвикали гибелта на господин Айенгар, само че той е наказан за доставка и владеене на опиати.

Разследване е разкрило известия на телефона на господин Айенгар от дилър на опиати, наименуван „ Lean Xan Man “ – по-късно разпознат от полицията като 32-годишния Браун.

Той беше самопровъзгласил се „ фармацевт “, продаващ набор от медикаменти единствено с рецепта в Instagram и Snapchat.

Браун от Гилдфорд, Съри, беше задържан през юли 2021 година

Тетрадките на Чарлз Дарвин ще бъдат изложени след изгубване в продължение на 20 години

При претършуване на дома му са открити опиати, повече от £15 000 в брой и етикети с неговото „ бизнес лого “, съгласно полицията в Кеймбриджшир.

Прочетете повече на Sky News:
Повече от 1600 задържани при полицейска интервенция по границите на окръга
Пожар, който умъртви трима, евентуално породен от зареждане на електронни колела

Браун се призна за отговорен по две обвинявания за угриженост в доставката на опиати от клас А, едно обвиняване за доставка на опиати от клас B, две обвинявания за доставка на опиати от клас C, владеене на опиати от клас A и владеене с желание за доставка на опиати от клас C.

Неговото разпространяване на опиати бизнесът беше разказан като „ значителен, комплициран и рентабилен “ от съдията, произнесъл присъдата.

Съдията сподели, че посредством лакомия Браун е „ печелил от уязвимостта на други, подвластни от медикаменти с рецепта за положения като тревога “.

Детектив Дан Харпър сподели: „ Браун организираше голяма интервенция от спалнята си в Съри, която имаше трагични последствия.

„ Не е допустимо да се потвърди, че дейностите на Браун са предизвикали гибелта на Кешава, само че можете да кажете сигурно, че медикаментите унищожават животи и има причина някои да могат да бъдат предписани единствено от медицински експерт. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР