Разследване на Plovdiv-online за съмнителни реклами стигна до Калифорния“Почтеният” ексминистър

...
Разследване на Plovdiv-online за съмнителни реклами стигна до Калифорния“Почтеният” ексминистър
Коментари Харесай

Кирил Петков подменил корица на Опра Уинфри

Разследване на Plovdiv-online за съмнителни реклами стигна до Калифорния
“Почтеният” ексминистър твърди, че топводещата пие хапчетата му

“Веганско” произвеждане на хранителни добавки

Монтиран колаж с копи-пейст

Случайна инспекция на уеб страниците, които продават питателните добавки на компанията на Кирил Петков от страна на Plovdiv-online, може да се окаже разобличаване на поредна машинация от страна на някогашния длъжностен министър, само че този път в аферата е забъркана, без да знае и самата Опра Уинфри. След абсурда с декларацията погрешно наличие, в която Петков спести канадското си поданство, от медията вземат решение да се срещнат с продуктите на компанията на Петков.

Разглеждайки уеб страниците, продаващи артикули на Петков, се натъкнахме на невероятна реклама - самата Опра Уинфри популяризира на корицата на списанието си The Oprah Magazine, бактериалните хапчета на Кирил Петков, пишат от Plovdiv-online.

Опра Уинфри е една от най-влиятелните и богати дами в света, милиардерка, и наподобява меко казано необичайно да стане рекламно лице точно на “хапчетата” продавани от Кирил Петков, се показва в публикацията.

Разглеждайки реклами в български и британски уеб сайтове на продуктите на Петков, се вижда разлика в реклама на първа страница в списанието The Oprah Magazine - нескопосани Фотошоп копи-пейст колажи със самата Опра. В българските реклами с Опра, които се виждат от уеб страницата на Петков, изработилите колажа не се тормозят да крият цели текстове от корицата на The Oprah Magazine, открива инспекцията на медията.
Това, което е очевадно от двете изображения на една и съща корица на броя на The Oprah Magazine е, че върху тях е инсталиран колаж с бактериалните хапчета на Кирил Петков като даже местата се разграничават.

Че Опра Уинфри е рекламно лице на хранителна добавка, която създава една от компаниите на Кирил Петков, се хвали и самият той. Бизнесът на “почтения” Киро от Канада е в продажба на артикули вид Водоснабдителна система телешоп търговия с висока добавена стойност и основно посредством реклама - зарибяване на консуматори от отдалеченост (екран, дисплей).

Петков е прочут с това, че има бизнес обвързван с “веганско” произвеждане на редица хранителни добавки на основата на известната от най-малко 100 години бактерия Лактобацилус Булгарикус, се оповестява още в следствието на Plovdiv-online. От там означават, че е изключително забавен фактът, по какъв начин въпросните добавки се популяризират само в български уеб сайтове, липсват такива в Съединени американски щати, както и Канада. В уеб страницата на добавката се популяризира също, че добавката е минала клинични тествания от харвардски учени, взаимно с лекари от ИСУЛ.

След като “почтеният” предприемач, ексминистър на Румен Радев и сегашен политик Кирил Петков твърди, че “Известната американска водеща, която държи на масата є да има единствено био храни, се оказа почитателка на българския веган ПроВиотик, извличан от цвят на кокиче... А постоянна доза ПроВиотик Опра взима за положително храносмилане”, Plovdiv-online продължи следствието си по кое време, по какъв начин и дали Опра Уинфри пие препарата на Киро Харварда.

“Надяваме се Конституционния съд да не прекалява с ПроВиотик-а на Киро и да не вземе решение като проИдиот, слушайки рекомендациите на президента Радев и “този канадско-български мелез, който към този момент е отвратително нахален”, както Кеворкян назовава наш Кирчо в публикацията си “Покришкин и Аристотел”, отдадена на изборите за президент”, се споделя още в последната публикация по тематиката на Plovdiv-online.
Антон Баев, шеф на Plovdiv-online, пред “Труд”: Изпратихме и публично питане до екипа на известната водеща
Първото, от което тръгнахме, да се поинтересуваме за въпросния пробиотик, който и съгласно думите на Кирил Петков е негово откритие като хапче за здраве, за намаляване и други и с помощта на което той самият сподели, че е станал милионер. Беше ни забавно по какъв начин се става милионер.

Първата ни работа беше да влезем в уеб страницата и се оказа, че има два уеб страницата - на български и на британски. Направи ни усещане, че вътре има колажи с един и същи брой на списание O-Magazine на Опра Уинфри, като тези колажи са два разнообразни колажа на един и същи брой, а това е озадачаващо, кой ще прави сходно нещо, в случай че не е самият притежател на продукта, в тази ситуация Кирил Петков. Разбира се, той популяризира това, че Опра Уинфри го популяризира, в доста разнообразни наши медии. Прави такива колажи с нея, че тя използва този пробиотик. Ако е с нейно единодушие - ок, само че знаем, че рекламите при нея са извънредно скъпи. Аз съм живял в Америка, имах специализация по публицистика там и съм наясно с цените на сходен вид реклами.

Опра Уинфри има голямо въздействие измежду американците, когато каже нещо за някоя книга или артикул. Ако Петков си заплаща на Опра да му популяризира пробиотика, може и да е направил милиони. Но колажите са озадачаващи и не ми се сториха доста професионални на равнището на Опра Уинфри. Продължаваме тематиката и следствията си, като преди дни изпратихме и публично писмо до Опра Уинфри и нейния екип, с елементарен и явен въпрос - в действителност ли тя употребява такова хапче, както се вижда от уеб страницата на Кирил Петков и по какъв начин є влияе. Защото в случай че не си е платил реклама и употребява лика без позволение, това е все едно да взема фотография на Юрий Гагарин, да си сложа и моята с колаж и да споделям, че съм летял с него в космоса.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР