Разследване на най-тежкото гражданско бедствие в Израел в сряда установи,

...
Разследване на най-тежкото гражданско бедствие в Израел в сряда установи,
Коментари Харесай

Израелското разследване казва, че Нетаняху носи „лична отговорност“ за смъртоносното блъскане през 2021 г.

Разследване на най-тежкото гражданско злополучие в Израел в сряда откри, че министър председателят Бенямин Нетаняху „ носи персонална отговорност “ за смъртоносното боричкане през 2021 година, което умъртви 45 еврейски поклонници.

„ Министър-председателят дава отговор за самодейното идентифициране, самичък или посредством механизми от негово име, на въпроси, които изискват вниманието на неговия кабинет и, в случай че е належащо, неговата интервенция, по-специално тези, свързани с риск за човешки животи, “ сподели анкетната комисия да рапортува за блъсканицата на мястото за поклонение в планината Мерон.

Десетки хиляди ултраортодоксални евреи се бяха събрали на планината Мерон, покрай границата на Израел с Ливан, на 30 април 2021 година за годишно поклонение до гробницата на известния равин от втори век Шимон Бар Йохай.

Смята се, че блъсканицата в мъжката част от сегрегираната по пол навалица е почнала, когато хората са се движили през стеснен проход, който се е трансформирал в смъртоносна задушна точка.

На най-малк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР