Разследване на агенция BulNews успя да установи кои са двамата

...
Разследване на агенция BulNews успя да установи кои са двамата
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вижте кои са биячите от Нефела, пребили почти до смърт врачанина Дони Стоянов /снимки/

Разследване на организация BulNews съумя да откри кои са двамата младежи, които бяха арестувани в неделя сутринта във Враца поради зверския побой над 36-годишния Дони Стоянов. Същия ден полицията заяви, че рано сутринта в събота глутница от 5-6 младежи неоснователно нападнала мъж от регионалния град, който се прибирал от дискотека. Инцидентът е станал пред денонощните закуски, които се намират до Съдебната палата и на към 100 м. от районното ръководство на полицията. В формалния бюлетин на регионалната дирекция бе посочено, че поради нападението са арестувани малолетно лице от Нефела, както и 22-годишен негов съселянин.
Медията ни съумя да сглоби съвсем цялата картина на тежкия престъпен случай. В събота сутринта към 6.30 часа врачанинът Дони Стоянов се е прибирал от дискотека дружно със сестра си Преслава. Двамата живеят в региона на Стария пазар и отивали да си заловен такси на стоянката при пощата. Когато минавали около закуските там имало компания от 5-6 младежи, които били спрели да хапнат. Един от тях подвикнал неприлични думи към момичето и брат й я защитил. Това вбесило нахалните мъже и те скочили да постановат живеещия в Германия Дони Стоянов.
По данни на полицията най-активни в нанасянето на ударите били малолетният Теодор Марков, който е възпитаник в професионалната техническа гимназия „ Н. Й. Вапцаров “, по-известна като механото, и 22-годишният Ростислав Веселинов. По неофициална информация вторият е племенник на кмета на село Нефела Радослав Котов, който в нощта на случая се е опитал да окаже напън над служителите на реда да не го задържат.
Според очевидци в основата на абсурда е ученикът Теодор Марков, който откакто приключил багра, минал зад Дони Стоянов и го блъснал ненадейно в лицето. Това е и ударът, след който пострадалият получава счупвания на челюстта, скулата и носа. Мъжът към този момент претърпя две интервенции в столичната болница „ Софиямед “, само че му предстоят още интервенции, преди да се възвърне изцяло.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР