Разследван за няколко престъпления българин ще бъде предаден на германски

...
Разследван за няколко престъпления българин ще бъде предаден на германски
Коментари Харесай

Пращаме в Германия българин, търсен за грабеж

Разследван за няколко закононарушения българин ще бъде предаден на немски управляващи, постанови Варненският апелативен съд. Това обаче ще стане, откакто завърши наказателното дело, което се води против него в Районния съд в морската столица.

Красимир Д. е търсен от прокуратурата във Висбаден за „ проведен обир “, „ шикалкавене “, „ фалшификация на административни документи и търговия с тях “ и „ търговия с нелегално отнети транспортни средства “. Деянията са осъществени през есента на 2017 година

Противно да изказванията на отбраната, че управляващите в Германия не са дали безапелационни данни, че точно Красимир е търсеното лице, съдът смята, че Европейската заповед за арест съдържа всички данни по отношение на самоличността, поданството и адреса на лицето.

Варненският апелативен съд показа всички причини на първата правосъдна инстанция, съгласно които са налице предпоставките за екстрадицията на българина, с цел да бъде за наказателно преследван в Германия за осъществените закононарушения.

Въззивният съд намира, че напълно вярно Окръжният съд в морската столица е отсрочил предаването на Красимир на немските управляващи до привършване на висящото наказателно произвеждане против него./dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР