Разширена специализирана медицинска експертиза ще доказва каква е причината за

...
Разширена специализирана медицинска експертиза ще доказва каква е причината за
Коментари Харесай

Нищят мистериозната смърт на 4-годишно момиченце във Враца

Разширена профилирана здравна експертиза ще потвърждава каква е повода за гибелта на 4-годишното дете, което умря от зараза при започване на годината във Враца, предава " Конкурент ". По непотвърдена информация повода за гибелта са затруднения след прекаран грип.
Документът към този момент е поръчан за правене от Окръжната прокуратура в града. Резултатите от направената съдебно-медицинска експертиза са подготвени, само че се чака завършването и на другия документ по случая. В правенето на разширената профилирана експертиза ще се включат и педиатър, и вирусолог. Това разгласи зам.-окръжният прокурор на Враца Камелия Трифонова, като изясни, че способените органи най-вероятно ще дойдат от Плевен или София.

Както БЛИЦ заяви, дребното момиченце било откарано от родителите му в незабавния център в доста тежко положение. Там то е прегледано от педиатър и е настанено за лекуване в детското поделение.

По-късно през нощта положението на детето се влошило фрапантно и то било преместено в реанимация. Въпреки битката на лекарите момиченцето умряло.

По първична информация болестта на детето е мълниеносно протичаща зараза с доста бързо разрастваща се клинична картина. Това е инфектиране на мозъка в резултат на грипа. Назначени са редица експертизи, споделиха от врачанската болница.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР