Разрушаването на Запада започна през 2008 г. при кризата, която

...
Разрушаването на Запада започна през 2008 г. при кризата, която
Коментари Харесай

Митрофанова отново размахва пръст - натяква ни, че сме в НАТО и ЕС, войната в Украйна била неизбежна

" Разрушаването на Запада стартира през 2008 година при рецесията, която подкопа доверието към водачеството на Запада. Той стартира да ни постанова новата студена война. Имаше прозорец, в който можеше да се договорим до към 2013 година Този прозорец не беше употребен. През 2014 година Западът направи държавен прелом в Киев в опит да подкопае стабилността на Русия и да си върне хегемонията. Западът изгуби своите военни, политически и морални позиции, в това число моралния си дирек (имам поради християнството) и стартира контраофанзива. Войната стана неизбежна, въпросът беше по кое време и къде. В същото време не бяха решавани световните проблеми за климата, енергетиката, миграцията, неравенството. Дойде обстановката с коронавирус. Той беше употребен като знаме на войната в продължение на две години ". Това съобщи посланикът на Русия Елеонора Митрофанова. Тя участва на откриването на двудневната конференция " България - Русия " в Парк хотел " Москва " в София, съобщи. 

" Ако приказваме за България, то за интервала си на участие в НАТО и Европейски Съюз, тя изцяло се интегрира в западните структури и механизми. Получаваните от европейските структури богатства, оптимално сътвориха на България поле да маневрира по основни посоки в руско-българските връзки ", сподели още тя.

Коментира и българската реакция на войната в Украйна - България е подхванала рекорден брой вражески дейности по отношение на двустранните ни връзки, обърна внимание и на решението на Народно събрание от преди две седмици да окажем военно-техническа помощ на Украйна. Тя изрече признателност на " болшинството от българите ", които се отнасят положително към Русия. Цитира обаче и резултатите от последните избори, съгласно които водещите партии не са насочени към Руската федерация и заключи обстановката като " безрадостна картина ". Тя изрече признателност на " болшинството от българите ", които се отнасят положително към Русия. Цитира обаче и резултатите от последните избори, съгласно които водещите партии не са насочени към Руската федерация и заключи обстановката като " безрадостна картина ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР