Разрешен е казусът с поставената от частно лице незаконно бариера

...
Разрешен е казусът с поставената от частно лице незаконно бариера
Коментари Харесай

Асеновградчанинът, заградил с бариера двукратно общинска собственост, се размина само с предупреждения

Разрешен е въпросът с поставената от частно лице нелегално преграда на улица " Цар Освободител " №4 в Асеновград, след голям брой журналистически материали и ревизиране от общинари. Проверки, от страна на чиновници от строителния отдел към общината, са осъществявани два пъти.
Припомняме, че при първата ревизия е открито незаконосъобразно монтиране на оборудването, и то в общински парцел. Отправени са рекомендации към притежателя да отстрани бариерата. Той, обаче, я отстранил краткотрайно и след известно време я сложил още веднъж, без знанието общинските чиновници. Живеещите на посочения адрес подали втори сигнал и още веднъж е осъществена инспекция. Тогава е открито, че фактически е нарушена първата рекомендация и оборудването е възобновено в същия му тип. Оказало се е, че с изключение на всичко, бариерата е била и без нужните документи.
Отправена е втора рекомендация, от страна на общината и преди няколко дни оборудването е било отстранено напълно. Няма по какъв начин, обаче, асеновградчанинът разрешил си да " окупира " общинска благосъстоятелност, да бъде проконтролиран дали ще сложи бариерата трети път, разясниха от локалното управление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР