Разрешаването на украинската криза ще бъде подпомогнато, наред с други

...
Разрешаването на украинската криза ще бъде подпомогнато, наред с други
Коментари Харесай

Само плюсове: В САЩ предложиха гениален начин за разрешаване на конфликта в Украйна

Разрешаването на украинската рецесия ще бъде подкрепено, наред с други неща, от отдръпването на Съединените щати от Организацията на Северноатлантическия пакт, написа заместник-главният прокурор при президента Рейгън Брус Файн в публикация за Hill.

„ Конгресът може да приключи спора в Украйна и да получи Нобелова премия за мир, като одобри закон за излизане на Съединени американски щати от НАТО “, цитира РИА Новости създателя.

Изданието отбелязва, че по-рано в американската история към този момент е имало образец за анулация на защитителен контракт. Така американо-френският контракт от 1778 година е анулиран през 1798 година с решение на Конгреса.

Според Файн няма смисъл от съществуването на Северноатлантическия алианс след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики. Освен това той добави, че по-нататъшното разширение на блока е повода за актуалната рецесия в Европа.

„ Конгресът ще може да усъвършенства имиджа си <…> в случай че способства за края на спора в Украйна, като одобри закон за преустановяване на участието на Съединените щати в НАТО “, изясни той.

Напускането на военния блок ще спести на Вашингтон повече от 100 милиарда $, които в този момент отиват в поддръжка на Киев, счита Файн. Той също по този начин акцентира, че без сходни ограничения обстановката не може да бъде позволена в обозримо бъдеще.

Русия неведнъж е заявявала, че НАТО е ориентирано към борба и по-нататъшното му разширение няма да донесе по-голяма сигурност на Европа.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР